Que brilli l’estrella de Sant Miquel!

El cim de Sant Miquel del Mont, és un racó molt especial per tots els veïns i veïnes de la Vall de Bianya, i un mirador espectacular de la comarca de la Garrotxa i Pirineus. En el seu cim, a 792 metres d’alçada, brilla més que mai en aquests dies, la seva església romànica.

El 1995, va ser el primer any, que un grup de Bianyencs, juntament amb l’Ajuntament de la Vall de Bianya, van instal·lar una estrella, per il·luminar el cim de Sant Miquel del Mont, per les festes de Nadal. Durant més de 20 anys, aquella estrella, amb forma d’estel, va il·luminar la Vall de Bianya, fins que el 2017 es construí una de nova.

El 2017 es va inaugurar l’actual estrella, amb gairebé 14 metres d’alçada, 240 quilos de pes i 113 bombetes, que il·luminen el cim de Sant Miquel del Mont i que es pot veure des de molts punts de la comarca de la Garrotxa.

Una estrella dissenyada pel bianyenc i mestre artesà Xevi Plujà i construïda al Taller Plujà de la Vall de Bianya. Per cert, no us podeu perdre l’exposició permanent d’eines del camp en miniatura d’en Xevi Plujà, a la sala expositiva de l’Ajuntament de la Vall de Bianya.

 
  PARTICIPA EN EL CONCURS I FES QUE L’ESTRELLA BRILLI MÉS QUE MAI

Son molts els garrotxins i garrotxines que s’enfilen a peu, amb bicicleta o amb vehicle, fins al cim de Sant Miquel del Mont, per fotografiar-se amb l’estrella i tenir un bonic record d’un moment ben especial, amb el silenci del cim, la llum de l’estrella i les precioses vistes de la Garrotxa il·luminada.


Foto: @rubenramsc (Autor del llibre 101 Racons de la Garrotxa, juntament amb @sergi_plana).


Que cal fer per participar en el concurs?

Pas 1: Fer-se una foto amb l’estrella de Sant Miquel del Mont
Pas 2: Seguir el compte d’instagram de la Vall de Bianya, @aj_valldebianya
Pas 3: Utilitzar el hashtag #nadalabianya #estrellastmiqueldelmont23

Es realitzarà un sorteig entre totes les persones que hagin participat a la campanya!

Quin és el premi?
Un fantàstic lot de productes de la Vall de Bianya

Quin dia és l’últim per participar-hi?
Fins el diumenge 7 de gener, dia que s’apagaran les llums