Trobada transfronterera de dibuix de muntanya

Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya
14, 15 i 16 de juny de 2024

Des de 2016, al Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans, tenen lloc anualment unes trobades de dibuix de muntanya: durant tres dies a un refugi de muntanya es troben per dibuixar artistes professionals i el públic amateur. L’experiència es recull en format editorial. És una iniciativa que enriqueix culturalment aquests espais naturals alhora que revaloritza els paisatges.

Des del 2021 la programació Cultura als Afores d’Ü del Bac (Vall del Bac, Alta Garrotxa) inclou aquesta experiència transfronterera. Aquest mes de maig tindrà lloc la tercera edició de la Trobada Transfronterera de Dibuix de Muntanya al refugi El Bagatell, epicentre de l’activitat de l’Associació Ü del Bac. Els artistes d’un i altre costat de la frontera que s’han convidat enguany són Géraldine Stringer i Théo Vilacèque (FR), i Maria Camila Sanjinés i Mireia Coromina (CAT).

El diumenge 16 de juny s’obre la trobada al públic que vulgui venir a dibuixar i es proposa un taller de dibuix acompanyat, per a dibuixants de totes les edats, amb Mariona Terrats. Seguidament es mostrarà el treball fet pels dibuixants durant el cap de setmana, es dinarà i s’acabarà la trobada amb músiques de l’Alta Garrotxa interpretades per en Manelic de Pera.

Activitat gratuïta
Preu del dinar: Adults: 20 € / Infants: 15 €
(Consulteu el menú a l’apartat reserva!)

UNICAMENT AMB RESERVA (vinc@udelbac.cat / 619 43 89 98)